php_value max_execution_time 360
php_flag register_globals offphp_flag display_errors offphp_value memory_limit 75Mphp_value post_max_size 75M
php_value upload_max_filesize 75M
php_flag file_uploads onadmin píše:Ahoj. Divam se na to a je to jasne. Musis z kmenoveho adresare smazat soubor index.html nebo index.htm (v zadnem pripade ne index.php!!!).
masit píše:admin píše:Ahoj. Divam se na to a je to jasne. Musis z kmenoveho adresare smazat soubor index.html nebo index.htm (v zadnem pripade ne index.php!!!).
Díky za radu, ale bohužel mám pořád stejný problém:-( Už jsem vše znova nainstaloval, tak to skoro všechno běží. Akorát když dám svojí adresu (http://www.stranka.ic.cz), tak pořád stejné - Tato subdomena je registrovana na serveru IC.cz. A v jakém kmenovém adresáři myslíš smazat ten soubor index.htm/html? Myslíš v adresáři, který mám uložený u sebe na disku resp. v Commandru? Tam žádný takový nemám, mám tam jen ten index.php.
Když ale vytvořím nějaký příspěvek, tak ta stránka funguje s tím příspěvkem, ale když chci najet na úvodní stránku tak se mi zobrazuje - Tato subdomena... a nic.
Můžeš mi prosím nějak poradit?
define (’WPLANG’, ‘cs_CZ’);Uživatelé procházející toto fórum: MSN [Bot] a 1 návštěvník